Om oss

Vi liker slanke og sexy nettsider! Webdesign er en bransje som endrer trender oftere enn du skifter sokker – å henge med på alle disse koster penger.

På ekte trøndersk vis tror vi at det enkle gjerne er det beste, også på web. Vi mener at innholdet er viktigst, så lenge det er funksjonelt satt opp.

Våre tilbud er oversiktlige og inndelt i pakker, sånn at du som kunde kan velge hvor mye du vil ha ferdig fra oss, og hvor mye du ønsker å gjøre selv. Pakkene er myke som stretchlaken under juletreet, vi tilpasser gjerne etter dine behov!

 

Isabelle Green Helgås

Teknisk ansvarlig

igh

Utdannet innen IT-støttet bedriftsutvikling ved HiST. Jobber til daglig som IT-konsulent, med drift av ulike kontorstøtteapplikasjoner som hovedfokus. Er selvlært innenfor webutvikling og har forvandlet hobby til bedrift.

 

Ragnhild Green Helgås

Administrativ leder

Portrett_Ragnhild

Utdannet innen medievitenskap og historie ved NTNU. Har arbeidet som journalist både på papir og web, samt med en rekke andre redaksjonelle prosjekter. Har også et bokforfatterskap på samvittigheten. Jobber for tiden mest med forskningsformidling og kommunikasjon, og er medlem av flere webredaktørgrupper. Brenner for språk, god formidling og Rosenborg (ikke alltid i den rekkefølgen).